Econocom DACON Solutions

100% Cloud-based
voor MKB

Verschillende IT-partners en contactpersonen zorgen voor een minder
overzichtelijke en tijdrovende IT-infrastructuur.

Met EDS zijn alle IT-services bij één ervaren partij gecentraliseerd.
Van mobiele telefonie tot software-implementatie, het installeren
en leveren van nieuwe hardware tot en met de in- en
uitdiensttreding van medewerkers.

Alles in één keer ongewoon goed geregeld.

Voor ieder Midden en Kleinbedrijf een gespecialiseerde IT-er

Veel MKB-ers laten ‘computer gerelateerde zaken’ door een collega uitvoeren.

De noodzaak om gedegen IT-kennis beschikbaar te hebben, wordt vaak onderschat. IT is geen bijzaak, maar een voor de organisatie noodzakelijke expertise. 

Door alle eisen en wensen op het gebied van IT-services specifiek in kaart te brengen, biedt Econocom met EDS exact wat er aan IT-services nodig is, niks meer, niks minder. 

EDS staat voor oprecht en eerlijk zaken doen. Wij denken groeien met onze klanten mee, verrassen met nieuwe technologieën en ontzorgen met bewezen en geavanceerde IT-services.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Krachtige en complete 100% cloud based oplossing voor MKB

Microsoft Applicaties

MS Office
Altijd up-to-date versies van MS Word, Excel, PowerPoint en OneNote voor iOS en Android op maximaal 5 mobiele apparaten en 5 laptops/dekstops.

MS Teams
Houd online vergaderingen en videogesprekken voor maximaal 250 personen met Microsoft Teams. Chat met je team vanaf je bureaublad of onderweg. Maak groepen aan om informatie en bestanden te delen met SharePoint.

MS Sharepoint
Werk aan een bestand en sla het direct op OneDrive of SharePoint op; wijzigingen worden automatisch bijgewerkt op alle gesynchroniseerde devices. Sharepoint biedt maximaal 25TB aan opslag. De standaard opslagruimte voor SharePoint Online is 1 TB per omgeving, plus 10 GB extra voor een EDS premium+ user.

Werkplekbeheer

Device Management
Alle gekoppelde devices op afstand centraal beheerd. Ook het op afstand wissen van verloren of gestolen apparatuur behoort tot de mogelijkheden.

Tag Services
Ondersteuning, patchmanagement, asset management en breed scala aan ondersteunende services. De status van alle apparatuur wordt nauwlettend in de gaten gehouden en indien nodig wordt er meteen geacteerd. 

Zekerheid

Naast de reguliere back-up's van de Microsoft Cloud omgeving wordt er ook een back-up gemaakt van:

  • alle e-mails op een Third-party Cloud, 
  • alle data vanuit Teams, Sharepoint en One Drive op een Third-party Cloud.

Ongelimiteerde storage voor alle data met onbeperkte retentie! 

100% Cloud based

Altijd en overal werken

Ondersteuning

De skilled ServiceDesk is bereikbaar van 08.00 tot 17.30. Alle vragen worden beantwoord en uitdagingen opgelost. Per bedrijf is er een FUP van 20 minuten per user per maand , die jaarlijks wordt geëvalueerd. 

Security

Betrouwbare antivirus software
Geavanceerde bescherming tegen cybercrime en andere externe bedreigingen voor Windows en Maccomputers met permanente beveiliging van data en privacy.

DNS Protection
Internet acties die een veiligheidsrisico voor het netwerk vormen worden voorkomen of geblokkeerd. Dankzij de DNS Protection Console is het mogelijk om gedetailleerde web access policies op te stellen op basis van IP-adres, IP-range en/of agent, waarmee de toegang tot websites die risicovol zijn voor het netwerk wordt beperkt.

Blog

IT is géén bijzaak: 4 redenen waarom MKB een IT-specialist verdient

Lees het blog

Econocom,
een kwestie van economisch denken

One digital company