Workspace
& collaboration

Optimale samenwerking tussen collega’s vereist
efficiënte en gebruiksvriendelijke hulpmiddelen,
maar ook vergaderruimten waar comfort en
technologie in harmonie zijn.

De digitale transformatie gaat razendsnel; en Audiovisuele & IT technologie speelt hierin een belangrijke rol. Veel organisaties op zoek naar deze mogelijkheden omdat ze hen ondersteunen bij het realiseren van de ambities. Tegelijkertijd is er behoefte om wendbaar te zijn en snel in te kunnen spelen op marktontwikkelingen.

Welke technologie is er om samenwerken te bevorderen, besluitvorming te versnellen, nieuwe business modellen te ontwikkelen? Hoe kunnen we het beste informeren? Inspireren? Mensen en organisaties aan ons binden?

BIS|Econocom, dochteronderneming van Econocom, is specialist voor audiovisuele & IT oplossingen, video collaboration en unified communications.

Zij versnellen de digitale transformatie, brengen mensen samen en maken organisaties slagvaardig en wendbaar.

Breed spectrum aan naadloze technologieën voor AV-oplossingen

De expertise van BIS|Econocom omvat de hele keten van advies, ontwerp, realisatie, onderhoud én het beheer van smart buildings, audiovisuele ruimtes en audiovisuele & IT infrastructuren. Van consultancy en interieurontwerp tot projectmanagement en installatie. En van programmering en engineering tot preventief onderhoud en gebruikerstrainingen.

Configureer je eigen Office Space in 3D

 

Met onze Office Space Configurator stel je binnen enkele minuten je eigen vergaderruimte, publieke ruimte of werkruimte samen. Het enige dat je hoeft te doen is je AV & IT apparatuur, meubels en verlichting kiezen. Het resultaat wordt direct in 3D gevisualiseerd.

Bovendien is je configuratie voorzien van een indicatieve prijs per maand, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Stel snel jouw perfecte ruimte samen.

blog

AV-as-a-Service makkelijk of ook financieel aantrekkelijk?

Het CapEx/OpEx-argument domineert al langer het gesprek als het gaat om investeringen. Met het groeiend...

Lees de blog

Hybride vergaderen in de praktijk

Hybride vergaderen. Een begrip waar we niet meer omheen kunnen. Heel eerlijk…

Lees de blog

Wint de digitale flipover het van het traditionele papier?

De digitale transformatie is niet meer te stoppen. Ook niet op kantoor. Traditionele werkplekken hebben plaats gemaakt voor papierloze...

Lees de blog

Econocom;

een kwestie van economisch denken.

 

One digital company