Apparatuur financiering

Digitale technologie voor een vast bedrag per maand

Ga financiële obstakels voor groei van de organisatie op een
duurzame manier uit de weg met flexibele financieringsoplossingen.
Zo blijft het budget beschikbaar voor de kernactiviteiten.

Van bezit naar gebruik dankzij een aantrekkelijk abonnementsmodel

Innoveer en zet de modernste digitale technologie in om de organisatiedoelstellingen te realiseren. 

Econocom ontzorgt bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen met maatwerk financieringsoplossingen voor investeringen in digitale technologie via een abonnementsmodel. Van werkplekken tot de modernste audio visuele middelen en van LED verlichting tot een breed scala aan andere digitale oplossingen die de kernactiviteiten ondersteunen. 

De nieuwste digitale apparatuur en -oplossingen, voor een vaste prijs per maand.

Welke apparatuur kan er gefinancierd worden?

IT-apparatuur, infrastructuren

Desktops, laptops, thin clients, printers, etc.

Netwerkapparatuur

Servers, storage oplossingen, routers, switches, etc.

AV- en collaboration oplossingen 

Complete ruimtes, digital signage, videoconference en hybrid working etc.

 

LED-verlichting

LED-TL, slimme straatverlichting, etc.

Mobiele IT-oplossingen

Smartphones, tablets, handhelds, etc. 

Apparatuur ter ondersteuning van kernactiviteiten

Poetsmachines, geldkoffers, koffie- en andere vending machines, etc. 

Waarom kiezen voor financiering?

Kostenbesparing

De Total Cost of Ownership (TCO) is bij het financieren van apparatuur lager dan bij kopen.

In plaats van een grote som geld uit te geven aan de aankoop van apparatuur, zijn er periodieke financieringsbetalingen. Deze zijn gemakkelijker te budgetteren.

Flexibiliteit

Digitale technologie is fundamenteel voor het succes van organisaties. Alleen laten de behoeften zich vooraf moeilijk plannen en veranderen ze snel.

Het vinden van een goede financiële oplossing is daardoor vaak een uitdaging. Financieren geeft je toegang tot de technologie die nu nodig is, niet tot de technologie die je je kunt veroorloven.

Administratieve en logistieke lastenverlichting

Financieren ontzorgt; Econocom neemt een eindeloze reeks van administratieve taken uit handen.

Denk aan het betalen van de factuur, de assetregistratie en het recyclen aan het einde van de levenscyclus. 

Alle voordelen van financiering

op een rijtje

Toegang tot extra kredietruimte

Behoud van een stabiel budget

Geen voorfinanciering B.T.W.

Extra flexibiliteit voor vernieuwing van apparatuur

Vermindering van administratieve lasten

Draagt bij aan de circulaire economie

Waarom Econocom?

Onafhankelijk advies op maat

Onze financieringsoplossingen zijn merk-, bank- en leveranciersonafhankelijk. Samen bekijken we welke mogelijkheden het best bij de wensen van de organisatie passen.

Digitale transformatie op internationale schaal

We opereren in 16 landen en zijn de enige Europese aannemer die alle vakgebieden van digitale technologie bestrijkt: apparatuur, services en financiering.

Ongeacht de geografische omvang van jouw project (Nederland of internationaal), ondersteunen we je van begin tot eind en coördineren we alle aspecten van jouw digitale transformatie.

Doordat de digitale bedrijfsvoering steeds complexer wordt, is ons doel jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van technologie, financiën en organisatie. We zorgen ervoor dat je duurzame keuzes maakt om tegemoet te komen aan de behoeften van jouw eindgebruikers.

Duurzame digitale dienstverlening

Onze financieringsoplossingen ondersteunen een duurzame levenscyclus. Gebruikte apparatuur wordt opnieuw ingezet of op een professionele manier gerecycled om weer als grondstof te dienen.

Een flexibel contract

Onze oplossingen zijn maatwerk, zodat er altijd voldoende flexibiliteit is zodra de situatie van de organisatie verandert.

Ons team staat altijd paraat

Gedurende de samenwerking staat er een multidisciplinair team klaar voor support en assistentie. Klanttevredenheid en gebruiksgemak staan altijd centraal.

 

Papierloze administratie

De administratie verloopt op een een duurzame digitale manier, zo werken wij met elektronische handtekeningen, online assetrapportages en papierloze facturatie.

FAQ

Wat houdt het leasen van apparatuur in?

Apparatuur leasen betekent dat je de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van digitale technologie zonder directe aanschaf. Bij Econocom bieden we flexibele financieringsoplossingen, zodat je financiële obstakels voor groei en innovatie duurzaam vermijdt. Hierdoor blijft het budget beschikbaar voor jouw kernactiviteiten.

Wat zijn de voordelen van het leasen van apparatuur?

Het leasen van apparatuur bij Econocom biedt veel voordelen. Je bespaart kosten doordat de Total Cost of Ownership (TCO) lager is dan bij aankoop. In plaats van in één keer een grote som geld uit te geven, heb je periodieke financieringsbetalingen die makkelijker te budgetteren zijn. Bovendien biedt leasing flexibiliteit, omdat de behoeften aan digitale technologie snel kunnen veranderen. Met onze financieringsoplossingen heb je toegang tot de technologie die je nu nodig hebt, niet alleen wat je je kunt veroorloven. Daarnaast ontzorgt Econocom door een breed scala aan administratieve taken op zich te nemen, zoals facturering, assetregistratie en recycling aan het einde van de levenscyclus.

Welke soorten apparatuur kunnen worden geleaset?

Bij Econocom kun je allerlei digitale apparatuur leasen. Denk aan IT-apparatuur, netwerkapparatuur, AV- en collaboration-oplossingen, LED-verlichting, mobiele IT-oplossingen en andere apparatuur ter ondersteuning van kernactiviteiten. We bieden maatwerk financieringsoplossingen voor verschillende merken en oplossingen die jouw organisatiedoelstellingen ondersteunen.

Welke financieringsopties zijn beschikbaar bij Econocom?

Bij Econocom bieden we diverse financieringsopties, waaronder klassieke financiering, projectfinanciering, groeifinanciering en sale & leaseback. Deze opties komen tegemoet aan verschillende behoeften en situaties. Of je nu een eenvoudige financieringsvorm wilt of controle over investeringsbudgetten nodig hebt, we hebben altijd de juiste oplossing voor jou.

Waarom kiezen voor financiering bij Econocom?

Bij Econocom profiteer je van onafhankelijk advies op maat. We bieden merk-, bank- en leveranciersonafhankelijke financieringsoplossingen die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. Bovendien hebben we een uitgebreide expertise op het gebied van digitale transformaties en zijn we actief op internationale schaal. We ondersteunen van begin tot eind bij digitale transformaties en bieden duurzame zorgen ervoor dat je duurzame keuzes maakt op het gebied van technologie, financiën en organisatie. Bij Econocom kun je rekenen op een flexibel contract, een toegewijd team en papierloze administratie.

Whitepaper

Financieren heeft de toekomst

Lees in deze whitepaper hoe financieren toegang geeft tot de technologie die nu nodig is. Hierdoor kan je blijven groeien en verstevig je de concurrentiepositie.

Download de whitepaper

blog

De 5 meest gestelde vragen over leasen

Wist je dat het ook mogelijk is om devices als laptops, tablets en zelfs winkelautomatisering voor retail of digiboards voor het onderwijs te leasen? Wij zetten de 5 meest gestelde vragen over leasen voor je op een rijtje! 

Lees de blog

Financiële slagkracht voor groei en innovatie

Selecta maakt gebruik van financieringsoplossingen van Econocom, waardoor het financiële slagkracht behoudt om te investeren in groei en nieuwe concepten.

Lees de blog

Wat zijn de 5 grootste misverstanden over financieren (leasen)?

Wij zetten de vijf grootste misverstanden over financieringsoplossingen voor je op een rijtje, zodat jij die kansen wél weet te benutten.

Lees de blog

Econocom;

een kwestie van economisch denken.

One digital company