Groeifinanciering

Technology Refresh
Option (TRO)

Hulp nodig in het financieren van de groei van je onderneming? 

Econocom biedt financieringsoplossingen voor investeringen 

in digitale technologie en/of strategische assets. 

Hierdoor heb jij de financiële ruimte voor andere investeringen.

 

Wat is een groeifinanciering?

Een groeifinanciering, Technology Refresh Option (TRO), is de hulp voor het financieren van de bijkomende kosten door de groei van het bedrijf of organisatie. Door ondersteuning voor het financieren van het IT apparatuur kunnen wij jou helpen om te groeien.

Meest flexibele oplossing

Deze financieringsoplossing is de meest flexibele financiering en interessant voor organisaties die continu behoefte hebben aan de nieuwste technologie.

Er zijn geen financiële consequenties voor het langer of korter gebruiken van apparatuur.

Dankzij een actueel online dashboard is er altijd helder inzicht in de gerealiseerde investeringen versus de werkelijke kosten.

Wanneer is een groeifinanciering interessant?

Uiteindelijk wil iedereen zijn eigen onderneming laten groeien. Bij groei komt mogelijk wel meer kijken dan je misschien van te voren denkt. Want niet alleen extra personeel aantrekken zal oplossing bieden om verder te kunnen groeien. Zo moet je mogelijk grote investeringen financieren, zoals een betere IT infrastructuur.

Bij de meeste bedrijven zal de financiële positie van de organisatie niet zodanig goed zijn dat de investering volledig uit eigen vermogen volbracht kan worden. Tegenwoordig worden bancaire financieringen niet altijd door de traditionele banken goedgekeurd en is een lening door investeerders of een informal investor niet altijd gemakkelijk te vinden.

Dan zul je op zoek moeten naar alternatieve financiers voor je groeifinanciering, zoals Econocom. Groeifinanciering bij Econocom zorgen we ervoor dat wij de financieringsbehoefte van de ondernemers in de benodigde apparatuur hebben en kunnen verstrekken.
 

Hoe een groeifinanciering in de praktijk werkt

Bij ons is jouw passende financiering gemakkelijk uit te leggen in deze vier belangrijke stappen hoe groeifinanciering in de praktijk werkt:

Stap 1

Er wordt één flexibele (aanpasbare) financieringsovereenkomst voor alle investeringen afgesloten.

Stap 2

De financiering en daadwerkelijke gebruiksduur van de apparatuur zijn losgekoppeld.

Stap 3

Dankzij de 'refresh-optie' is er altijd de mogelijkheid om elk half jaar een deel van de apparatuur te vervangen.

Stap 4

Digital dashboard biedt helder inzicht, sturing en controle van/over het beschikbare budget

De voordelen van een groeifinanciering

Vervanging altijd mogelijk

Organisatiebehoeften zijn bepalend voor het tijdstip vervanging, niet de overeenkomst.

Proactief beheer

Flexibel en proactief beheer van de levenscyclus van apparatuur en ltijd toegang tot realtime online
informatie

Asset management en support

Online asset managementsysteem inclusief support van een toegewijd team.

Waarom kiezen voor Econocom?

Een groei financieren door Econocom heeft een aantal voordelen die je mogelijk bij particuliere investeerders/ informal investors niet zult ervaren. Zo zul je bij ons deze mooie voordelen ervaren:

Onafhankelijk advies op maat

Onze financieringsoplossingen zijn merk-, bank- en leveranciersonafhankelijk. Samen bekijken we welke mogelijkheden het best bij de wensen van de organisatie passen.

Ons team staat altijd paraat

Gedurende de samenwerking staat er een multidisciplinair team klaar voor support en assistentie. Klanttevredenheid en gebruiksgemak staan altijd centraal.

Een flexibele overeenkomst

Onze oplossingen zijn maatwerk, zodat er altijd voldoende flexibiliteit is zodra de situatie van de organisatie verandert.

Papierloze administratie

De administratie verloopt op een een duurzame digitale manier, zo werken wij met elektronische handtekeningen, online assetrapportages en papierloze facturatie.

Duurzame digitale dienstverlening

Onze financieringsoplossingen ondersteunen een duurzame levenscyclus. Gebruikte apparatuur wordt opnieuw ingezet of op een professionele manier gerecycled om weer als grondstof te dienen.

Econocom;

een kwestie van economisch denken.

 

One digital company