As-a-Service

Don’t buy IT, use it!

Apparatuur wordt als een dienst aangeboden, in gebruiksmodellen
(maandelijks, jaarlijks) met verschillende aanvullende services,
zoals reparatie of onderhoud.

As-a-service, geen zorgen meer over jouw digitale oplossing

Of het nu om de nieuwste digitale werkplekken of om een compleet ingerichte IT-infrastructuur gaat: wij ontzorgen organisaties dankzij onze modulaire As-a-Service oplossing. Van advies en inventarisatie, tot levering, installatie, onderhoud en recycling. De modernste devices voor een vaste bedrag per maand, incl. alle services. Wij maken digitale innovaties mogelijk voor iedereen.

Altijd de beste gebruikerservaring

Steeds vaker is er vraag naar as-a-service oplossingen; een product met verschillende aanvullende services en gespreide betalingen. Zodra deze concrete vraag gesteld wordt, komen er een aantal uitdagingen om de hoek kijken. 

As-a-Service creëert voor veel bedrijven een nieuwe boekhoudkundige en operationele realiteit. Ongeacht of je zelf gebruik wilt maken van deze oplossing, of jouw klanten deze oplossing wilt aanbieden.

As-a-Service zorgt ervoor dat je digitale technologie voor een afgesproken periode en voor een vast bedrag per maand, zonder rompslomp kunt gebruiken.

Gedurende de volledige gebruikstermijn ben je ontzorgd op het vlak van installatie, onderhoud, eventuele reparaties of vervangingen. Aan het einde van de gebruiksduur neemt Econocom de apparatuur terug en garanderen een tweede leven of milieuvriendelijke afvoer.

Dankzij jarenlange ervaring met dit soort business modellen is Econocom een gewaardeerde business partner op dit gebied.

As-a-Service - Don’t buy IT, use it!

Device-as-a-service is een dienst waarbij de apparatuur voor een vast bedrag per maand wordt gebruikt, inclusief alle bijkomstige services. De apparatuur wordt niet gekocht, maar voor een vast bedrag per maand ter beschikking gesteld gedurende een overeengekomen gebruikstermijn.

Partnership-as-a-Service

Zelf producten als dienst aanbieden: De overstap van een sales model naar een as-a-service model heeft niet alleen financiële, maar ook boekhoudkundige, juridische, logistieke uitdagingen.

AV-as-a-Service 

De mogelijkheid om producten en diensten gebruiken, zonder er eigenaar van te zijn bestaat al heel lang. Denk bijvoorbeeld aan de leaseauto. Andere oplossingen zijn recenter, denk aan de Swapfiets of een Spotify en Netflix abonnement. 
AV-as-a-Service werkt op exact dezelfde manier. Organisaties beschikken over alle faciliteiten om optimaal samen te werken, te presenteren en te vergaderen voor een vast bedrag per maand.

Advies

Alle wensen voor de nieuwe AV-omgeving brengen we samen in kaart. Functionaliteit en kwaliteit staan samen op de 1e plaats.

Financiering

De allernieuwste AV-oplossingen gebruiken, voor een vast bedrag per maand. Een maatwerk financiering is de basis van iedere As-a-Service oplossing.

Engineering

Maximale prestatie en interactie tussen de AV-oplossing, dat is het doel. De engineers werken daarom met een gedocumenteerd plan van aanpak.

Inkoop

Dankzij jarenlange partnerships met toonaangevende leveranciers combineren we kwaliteit altijd met de beste prijs.

Levering

Alle apparatuur wordt van verschillende leveranciers in ontvangst genomen. Na controle en registratie leveren we op een afgesproken moment af.

Installatie

We bevestigen de apparatuur, trekken de bekabeling en werken het zo nodig in het plafond of achter een projectiewand weg.

Service

Afhankelijk van de wensen richten we de service-overeenkomst in. Alles is mogelijk dankzij een modulaire opbouw van de overeenkomst.

Vervangen

Het is mogelijk om, op vooraf bepaalde momenten, de AV-oplossing te vervangen of uit te breiden. Optimale flexibiliteit gegarandeerd!

Recycling

Afgeschreven apparatuur verwijderen we op een veilige en milieuvriendelijke manier. We respecteren hierbij de WEEE-richtlijnen.

blog

Wat is As-a-Service nu ècht?

Lees meer

As-a-Service heeft de toekomst

Lees meer

As-a-Service; nachtmerrie of haalbare kaart?

Lees meer

Econocom;

een kwestie van economisch denken.

 

 

One digital company