Gemlease

marktleider
voor de overheid

De publieke sector wordt met de dag dynamischer en meer vooruitstrevend. Grotere maatschappelijke uitdagingen en een uitgebreider takenpakket vergen aanpassingen van o.a. gemeenten en andere overheidsinstellingen.

Tegelijkertijd nemen de beschikbare budgetten af, worden de investeringsaanvragen tijdrovender en verandert de digitale technologie constant.

Dan bieden de efficiënte en kostenbesparende oplossingen van Gemlease uitkomst.

Gemlease is onderdeel van Econocom Nederland en marktleider op het gebied van financierings- en as-a-service oplossingen voor de overheid

Voor een vast bedrag per maand verzorgt Gemlease een functionele digitale leef- en werkomgeving.

Innoveren in plaats van investeren.

Voordelen financiering

Device-as-a-Service 

Advies

Alle wensen voor de nieuwe omgeving brengen we samen in kaart. Functionaliteit en kwaliteit staan samen op de 1e plaats.

Financiering

De allernieuwste digitale apparatuur gebruiken, voor een vast bedrag per maand. Een maatwerk financiering is de basis van iedere As-a-Service oplossing.

Dashboard

Dankzij een online assetregistratiesysteem is er altijd helder inzicht in welke devices waar in gebruik zijn, wanneer deze zijn aangeschaft en wanneer ze aan vervanging toe zijn. 

Levering

Alle apparatuur wordt van verschillende leveranciers in ontvangst genomen. Na controle en registratie leveren we op een afgesproken moment af.

Installatie

Alle apparatuur wordt vooraf professioneel geconfigureerd en op locatie geïnstalleerd. Alle verpakkingsmateriaal wordt meegenomen voor hergebruik of milieuvriendelijke verwerking. 

Service

Afhankelijk van de wensen wordt een service-overeenkomst ingericht. Alles is mogelijk dankzij een modulaire opbouw van de overeenkomst.

Vervangen

Het is mogelijk om, op vooraf bepaalde momenten, apparatuur te vervangen of uit te breiden. Optimale flexibiliteit gegarandeerd!

Recycling

Afgeschreven apparatuur wordt opgehaald en op een veilige en milieuvriendelijke manier verwijderd. We respecteren hierbij de WEEE-richtlijnen.

over Econocom de groep in cijfers
 

€ 2,7 miljard

omzet in 2023

8.800

medewerkers

16 landen

wereldwijd

50 jaar

ervaring

Econocom;

een kwestie van economisch denken.

One digital company