Nieuw management aangesteld voor Econocom Nederland

nieuws
published on 24-01-2020

De afgelopen jaren is Econocom in Nederland als organisatie uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met, mede door de overname van BIS|Econocom, ruim 240 medewerkers.

De kwaliteits- en innovatiegedrevenheid werd recent nog bevestigd met een award voor onze display-as-a-service oplossing. Met de start van 2020 dient zich een nieuwe stap voor de organisatie aan.

Vraag om specifieke expertise
De toenemende marktvraag naar as-a-service en nieuwe business modellen vragen om specifieke expertise. Daarom is een nieuwe managementstructuur voor Econocom Nederland en haar dochtermaatschappijen geïnstalleerd.

Nieuw management
Robert Kuijs (rechts op de foto) en Jean Pierre Overbeek (links op de foto) zijn gevraagd om vanaf 1 januari jl. samen, als co-CEO’s, de Nederlandse organisatie te leiden en verder vorm te geven. Dit voorstel hebben zij geaccepteerd. Robert Kuijs is verantwoordelijk voor de activiteiten Econocom Technology Management & Financing en Managed Services. Jean Pierre Overbeek blijft de belangen behartigen van BIS|Econocom. Zij vormen samen met Chantal De Vrieze, Country Manager a.i., het nieuwe management van Econocom in Nederland. 

Er is alle vertrouwen dat Robert en Jean Pierre samen het succes van de Nederlandse organisatie voortzetten en verder uitbouwen. 

One digital company