Hoe houd je efficiënte remote raadsvergaderingen via de bestaande infrastructuur?

nieuws
published on 06-04-2020

Op dit moment is het vanwege de coronacrisis niet mogelijk om fysiek te vergaderen in je eigen raads- of commissiezaal. Toch is het juist nu noodzakelijk dat je vanuit de gemeente helder en efficiënt blijft communiceren.

Remote raadsvergadering binnen handbereik voor iedere gemeente

Gemlease biedt samen met BIS|Econocom (beide onderdeel van Econocom Nederland) een remote vergaderoplossing, speciaal voor raads- en commissiezalen. Deze oplossing maakt gebruik maakt van de bestaande infrastructuur en is snel en eenvoudig te implementeren. Deze vergaderingen zijn vanaf ieder device met een camera en microfoon, ongeachte het merk, te volgen.

Veilige en complete video-oplossing voor het hele vergaderproces

De verbinding is uiteraard veilig en te integreren met alle videocommunicatie platforms*) zoals MS Teams, Starleaf, Cisco, Pexip, etc.

Deze digitale manier van vergaderingen biedt dezelfde kwaliteit als die van een vergadering waarbij je fysiek aanwezig bent. Alle facetten vinden digitaal plaats, van het agenderen t/m het delen van de video-opname en alles wat daar tussen zit (het uploaden en downloaden van stukken, archiveren van de opnames, etc.) Zelfs toeschouwers kunnen de livestream online volgen.

Ook remote vergaderen, zonder enorme investering?

Wij regelen dat graag voor je! En het mooie is, je profiteert er niet alleen nu tijdens de coronacrisis van, maar ook later. De infrastructuur is in één keer klaar voor de toekomst.

Meer weten over onze oplossing voor remote raadsvergadering? Ook voor een vrijblijvend advies en/of demonstratie van de oplossing, ben je bij ons aan het goede adres. Neem direct contact met ons op via 030-6358333, stuur een e-mail naar info.nl@econocom.com of vul ons contactformulier in.

 

*) Licenties voor het gekozen videoplatform zijn niet bij deze oplossing inbegrepen.

One digital company