Financiering

Ga financiële obstakels voor groei van de organisatie op een
duurzame manier uit de weg met flexibele financieringsoplossingen.
Zo blijft het budget beschikbaar voor kernactiviteiten.

Onze oplossingen

Waarom Econocom?

 

Onafhankelijk advies op maat

Onze financieringsoplossingen zijn merk-, bank- en leveranciersonafhankelijk. Samen bekijken we welke mogelijkheden het best bij de wensen van de organisatie passen.

Ons team staat altijd paraat

Gedurende de samenwerking staat er een multidisciplinair team klaar voor support en assistentie. Klanttevredenheid en gebruiksgemak staan altijd centraal.

 

Een flexibel contract

Onze oplossingen zijn maatwerk, zodat er altijd voldoende flexibiliteit is zodra de situatie van de organisatie verandert.

Papierloze administratie

De administratie verloopt op een een duurzame digitale manier, zo werken wij met elektronische handtekeningen, online assetrapportages en papierloze facturatie.

Duurzame digitale dienstverlening

Onze financieringsoplossingen ondersteunen een duurzame levenscyclus. Gebruikte apparatuur wordt opnieuw ingezet of op een professionele manier gerecycled om weer als grondstof te dienen.

blog

De 5 meest gestelde vragen over leasen

Wist je dat het ook mogelijk is om devices als laptops, tablets en zelfs winkelautomatisering voor retail of digiboards voor het onderwijs te leasen? Wij zetten de 5 meest gestelde vragen over leasen voor je op een rijtje! 

Lees de blog

Financiële slagkracht voor groei en innovatie

Selecta maakt gebruik van financieringsoplossingen van Econocom, waardoor het financiële slagkracht behoudt om te investeren in groei en nieuwe concepten.

Lees de blog

Wat zijn de 5 grootste misverstanden over financieren (leasen)?

Wij zetten de vijf grootste misverstanden over financieringsoplossingen voor je op een rijtje, zodat jij die kansen wél weet te benutten.

Lees de blog

Econocom;

een kwestie van economisch denken.

 

 

One digital company