Kuijpers kiest leveranciersonafhankelijk onderhoud voor serverpark

Kuijpers is een onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf met een rijke historie. Op de 10 verschillende locaties in Nederland werken ca. 950 medewerkers. Kuijpers, dat zich van origine op werktuigbouwkunde richtte, is in de afgelopen 15 jaar doorgegroeid tot een totaalinstallateur voor alle disciplines binnen de utiliteit.

Hardwareonderhoud op volledige serverpark

Voor het serverpark met ruim 25 servers was Kuijpers op zoek naar één centraal aanspreekpunt. De kosten van het bij de OEM (Original Equipment Manufacturer) ondergebrachte onderhoud werden te hoog en men wilde af van verschillende contracten en contactpersonen. Econocom Managed Service bood Kuipers met haar Infrastructure Continuity Services (ICS) leveranciersonafhankelijk hardwareonderhoud èn een Single Point of Contact voor alle servers in het serverpark. Alle hardware die buiten de basisgarantie van de leverancier valt, wordt nu door Econocom onderhouden. Doordat Econocom langer in de spare parts kan voorzien, is de levensduur van de servers langer gegarandeerd.

Kees Nan, Manager Automatisering: "Ik beveel de dienstverlening van Econocom Managed Services van harte aan. Het bevalt ons beter om alles centraal bij één partij onder te brengen. De prijs van het hardwareonderhoud via Econocom is voor ons veel interessanter dan wanneer we het zelf uitvoeren, of via de verschillende leveranciers, laten doen."

Ga voor meer informatie naar https://www.econocom.nl/onze-activiteiten/services, of vul een contactformulier in.
Een mail sturen naar info.nl@econocom.com kan uiteraard ook, wij zijn u graag van dienst!