Flexibele oplossing voor financieel beheer van uw digitale transformatie

Is het primaire proces van uw organisatie en/of de dienstverlening naar uw klanten toe sterk afhankelijk van de inzet van de nieuwste digitale apparatuur?
Wilt u ieder half jaar kunnen investeren in nieuwe technologie met behoud van controle over de bijbehorende budgetten?

Dan is onze meest flexibele leaseoplossing, de Technology Refresh Option (TRO), interessant voor u!

Dankzij de refresh-optie, die onderdeel is van het contract, kunt u elk half jaar een van tevoren afgesproken deel van het totale contract vervangen door apparatuur met de meest moderne technologie. Zo beschikt uw organisatie, bij gelijkblijvende kosten, altijd over de laatste digitale technologieën. Door gebruik te maken van proactieve financiële controle, operationele flexibiliteit en uitgebreide rapportages biedt Econocom u met TRO een krachtig instrument om uw bedrijfsbehoeften en - doelstellingen te realiseren.

Technology Refresh Option in de praktijk

De TRO is een serviceovereenkomst waarmee u de financiering en het beheer van de levensduur van de gefinancierde apparatuur loskoppelt. Uw Financieel Management heeft met TRO een sturingsinstrument in handen om de budgetten onder controle te houden, terwijl uw Business Management over de nodige ruimte en flexibiliteit beschikt om de apparatuur tijdig te vervangen.

Niet het contract maar uw bedrijfsbehoeften zijn bepalend voor het tijdstip van vervanging. Onze project managers staan bovendien garant voor een continue kwaliteitsbewaking, ondersteuning en opvolging.

Wanneer is Technology Refresh Option interessant voor u?

  • U wilt continu de beschikking hebben over de nieuwste technologie zonder extra kosten,

  • U wilt geen financiële consequenties ondervinden voor het langer of korter gebruiken van digitale apparatuur,

  • U wilt een helder en transparant overzicht van realiseerde investeringen en werkelijke kosten.
     

Interesse in een flexibele leaseoplossing zoals de Technology Refresh Option (TRO)? Vul dan hier ons contactformulier in, stuur een mail naar info.nl@econocom.com of bel ons op 030-6358333. Wij ondersteunen u graag!