Econocom Nederland en Econocom Public verkrijgen nieuw ISO 9001:2015 kwaliteitscertificaat

ISO 9001:2015 is de nieuwe standaard voor internationale kwaliteitszorg, die in het laatste kwartaal van 2015 werd geïntroduceerd. Zonder enige tekortkoming zijn zowel Econocom Nederland B.V. als Econocom Public B.V. volgens deze nieuwe ISO norm gecertificeerd.

De certificering is bovendien uitgebreid met paragraaf 8.3 van de norm  ‘Ontwerp en Ontwikkeling’, hetgeen het ondernemende en innoverende karakter van Econocom nog verder onderstreept

Complimenten werden ontvangen voor het getoonde leiderschap, de betrokkenheid van de medewerkers en de introductie van het Talent Management programma, alsook voor het meten van de gestelde KPI’s. Econocom blinkt uit in het nemen van de juiste acties op het juiste moment, aldus de auditeur.

Het ISO-certificaat is een krachtig instrument om de organisatie continu te optimaliseren en haar werkwijzen te verbeteren. Dit, gecombineerd met de professionaliteit en expertise van het ISO team en de medewerkers, maakt dat Econocom Nederland zich onderscheidt van haar concurrenten.