Econocom genomineerd voor twee Computable Awards

Econocom genomineerd voor twee Computable Awards

Econocom Nederland, specialist in het financieren, ontwerpen en begeleiden van de digitale transformatie van Nederlandse bedrijven in geselecteerde marktsegmenten, is genomineerd voor twee Computable Awards. De digitale dienstverlener dingt mee naar de prijs voor ‘Digital Company of the Year’ en Yann Toutant, CEO van Econocom Nederland, is genomineerd in de categorie ‘CEO of the Year’.

De Computable Awards worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens de lezers van Computable in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden binnen het vakgebied. Yann Toutant: “We zijn erg trots op deze twee nominaties en waarderen de erkenning vanuit de markt voor onze dienstverlening op het gebied van digitale transformatie en de financiering van deze projecten enorm.”

De genomineerden zijn gekozen door een jury. Van 13 juni tot 10 oktober 2016 heeft het publiek de mogelijkheid om op de verschillende genomineerden te stemmen. De winnaars worden begin november, tijdens een avondvullende award show, bekend gemaakt. Zij worden gekozen op basis van een beoordeling van de jury (50%) en door het aantal stemmen van het publiek (50%).

Het vakblad Computable reikt dit jaar, voor het elfde jaar op rij, de Computable Awards uit. Onder meer Apple (hardware leverancier van het jaar), Microsoft (cloud-aanbieder van het jaar) en Fox-IT (security leverancier van het jaar) wisten vorig jaar een award in de wacht te slepen. Met deze nominatie wordt het gepassioneerde ondernemerschap van Econocom Nederland en de heldere focus op de kernactiviteiten van de klant extra ondersteund.

Een stem uitbrengen is mogelijk tot 10 oktober a.s. via de stemmodule van Computable

Voor meer informatie: