Econocom dingt mee naar Computable-prijs voor beste service integrator van Nederland

Econocom Nederland, specialist in het financieren, ontwerpen en begeleiden van de digitale transformatie, is voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Computable Awards. De digitale dienstverlener dingt mee naar de prijs voor ‘Beste service-integrator van het jaar’.

Computable reikt in 2018 voor de dertiende keer op rij de Computable Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Econocom is genomineerd als ‘Beste service-integrator van het jaar’ omdat de as-a-service-oplossingen van Econocom het mogelijk maken om de modernste technologie in te zetten voor een aantrekkelijk bedrag per maand. Econocom heeft niet alleen verstand van de financiering van nieuwe digitale businessmodellen, maar ook van de gebruikte technologie. Er is één aanspreekpunt voor alles op het gebied van financiering, inkoop, levering en installatie, maar ook het onderhoud, afvoer en de recycling van apparatuur.

Nu een onafhankelijke de genomineerden heeft gekozen, mogen ook de lezers van Computable stemmen. De stem van de markt bepaalt uiteindelijk voor 50 procent wie er wint. De andere helft wordt bepaald door de hoofdjury en deeljury.